< Vorige pagina

Nieuwe mondscanner dient comfort patiënt

Heeft u wel eens een gebitsafdruk laten maken? Dan kent u vast wel de onprettige smaak van klei in uw mond. Gelukkig is ‘happen’ in onze praktijk de laatste jaren nauwelijks meer aan de orde. Wij kunnen uw gebit immers ook digitaal scannen. Sinds kort hebben wij een nieuwe mondscanner in gebruik genomen: de 3Shape mondscanner van TRIOS. Nauwkeurigheid, snelheid en comfort kenmerken dit apparaat.

Nauwkeurig, snel en comfortabel

Door de geavanceerde 3D-fototechniek van de 3Shape mondscanner van TRIOS zijn wij in staat om uw gebit nog gedetailleerder in kaart brengen. Zelfs de kleur van uw tanden kan heel nauwkeurig bepaald worden. De kleinere kop zorgt ervoor dat het scannen comfortabeler aanvoelt waardoor wij nog sneller kunnen scannen. U kunt zelfs live meekijken hoe deze mondscanner uw gebit in kaart brengt.

Is de scan klaar? Dan worden de gegevens met één druk op de knop digitaal verzonden naar het tandtechnische laboratorium. Daar zijn ze in staat een perfect model te frezen, waarop kronen, bruggen en andere tandtechnische producten vervaardigd kunnen worden. Deze snelle en moderne techniek dient het comfort van onze patiënten en daar zijn wij heel blij mee.

Meer informatie

Nieuwsgierig naar de 3Shape mondscanner van TRIOS? Klik hier voor de video.

CategoryNieuws

© Copyright Tandartspraktijk De Helmer | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid

Realisatie:    Vindingrijck