“Het is hier gewoon heel erg leuk!”

Ze is net een jaar bij ons aan het werk en nu al niet meer weg te denken: Praktijkmanager Nicole van Kemenade zorgt er met haar Brabantse gezelligheid en haar arbeidsethos voor dat alles in de praktijk strak geregeld is. We stellen haar graag even aan U voor.

Van Brabant via Amsterdam naar Twente

Deze geboren Brabantse verruilde rond haar 20e het gezellige Brabant voor de grote stad Amsterdam om hier een studie accountancy te volgen. In deze periode leerde ze Hans & Joyce kennen, die beiden ook in Amsterdam studeerden. En vanaf toen maakte ze ook al kennis met het gezellige Oldenzaal, want voor menig feestje werd er deze kant op gereisd.

Met haar toenmalige echtgenoot kwam ze in ’99 in Hellendoorn te wonen, waar ze mede-eigenaar werd van een tandartspraktijk en ook daar het praktijkmanagement op zich nam. De verbintenis met de tandheelkunde werd toen al gelegd. Eind 2013 verkocht ze haar aandelen in de praktijk en ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging in haar oude passie accountancy / consultancy. Maar eenmaal daarin aan het werk, miste ze de tandheelkunde, het contact met de patiënten en vooral ook het gebrek aan diversiteit in haar werk. De stap terug naar de tandheelkunde werd gemaakt en ze ging aan de slag als praktijkmanager in de regio Hengelo.

Vertrouwd

In een vriendschappelijk gesprek tussen Hans, Joyce en Nicole kwam het idee of ze wellicht iets voor elkaar zouden kunnen betekenen. Aan de ene kant (samen gaan werken met vrienden) een lastige keuze, maar toen na meerdere gesprekken het gevoel van de drie praktijkeigenaren en Nicole goed was, besloot ze de uitdaging aan te gaan. “Het is juist mooi om in deze praktijk aan het werk te zijn. Ik heb Ben Brummelhuis gekend en heb met enthousiasme en bewondering gezien hoe Hans & Joyce van een praktijk aan huis naar deze grote organisatie zijn gegroeid. Ik zag het als een enorme uitdaging om met mijn kennis voor hun van toegevoegde waarde voor de praktijk te zijn.”

Mouwen opstropen

Dat is de mentaliteit van Nicole en dat merk je aan alles. Als Feyenoordfan blijft haar grote voorbeeld en inspirator Dirk Kuijt, door haar omschreven als inspirerend, motiverend, een echte teamplayer en iemand met inlevingsvermogen. Zo ziet Nicole zichzelf binnen de praktijk. Ook vindt ze het fijn om de verbindende factor te zijn tussen de praktijkhouders en hun medewerkers, tussen de tandartsen en hun patiënten en tussen praktijkhouders en hun leveranciers. Haar kennis en ervaring uit de accountancy / consultancy kan ze op veel gebieden toepassen en ze kan zich goed verplaatsen in verschillende posities en denkwijzen. Dat zorgt voor een win-win situatie voor alle betrokken partijen in onze praktijk.

CategoryBlog, In the picture

© Copyright Tandartspraktijk De Helmer | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookiebeleid

Realisatie:    Vindingrijck